Bine ai venit!

Numele meu este Nina Paraschivescu, sunt antreprenor de aproape 16 ani, fondatoarea Școlii de Coaching și a comunității Femeia Feminină. Dar înainte de toate sunt o femeie fericită și împlinită. Și cea mai mare mulțumire este atunci când văd că prin munca mea îi pot ajuta pe oameni să-și împlinească visurile.

Înainte de a face coaching simțeam că trebuie să fac ceva cu viața mea. Aveam o firmă de organizare de evenimente, însă în sufletul meu ceva nu se potrivea. Întotdeauna mi-a plăcut mai mult decât orice să vorbesc cu oamenii. Atunci posibilitatea de a transforma acest lucru într-un business de succes a prins din ce în ce mai mult contur.

Nina Paraschivescu
Business Owner | Coach | Trainer

Sunt antreprenor și am un business de succes în domeniul coaching-ului și al dezvoltării potențialului uman.

O pasiune trebuie hrănită constant, iar atenția oferită se observă în dezvoltarea ei, de-a lungul timpului. Astfel și eu mi-am cultivat talentul învățând de la cei mai buni. Experiența mea include lucrul alături de coachi din echipa lui Tony Robbins într-un program de coaching 1:1, dar și coaching cu Bob Proctor într-un program de coaching de grup. Abordarea mea este unică în România, pornind de la un model american de renume, dar în același timp în acord cu standardele ICF. Sfatul meu pentru cei ce vor mai mult de la ei înșiși este că pot învăța orice, atâta timp cât își doresc cu tărie acel lucru.

Care este rostul meu în lume?

Această întrebare a apărut deseori în mintea mea. Astfel mi-am dat seama că stând de vorbă sincer cu mine însămi pot afla ce mă face cu adevărat fericită. Școala de Coaching există datorită dorinței de a schimba ceva în viața mea și de a atrage succesul atât personal, cât și profesional.

Aș vrea cât mai mulți oameni să înțeleagă că prin învățare continuă pot ajunge acolo unde își doresc. Merită să profiți de fiecare oportunitate. Îmi doresc să pregătesc cât mai mulți coachi pentru a ajunge în felul acesta la cât mai mulți oameni. Îmi doresc ca fiecare român să adopte gândirea de tip coaching orientată spre soluții și rezultate extraordinare. Astfel lumea se va schimba odată cu fiecare individ.

Coaching-ul schimbă vieți și transformă oameni. Îmi doresc activitatea de coaching să ajungă în școlile din România, să fie predată copiilor încă de mici astfel încât aceștia să devină mai puternici și încrezători în ei înșiși. Îmi doresc fiecare cadru didactic să aibă pregătire în coaching pentru a-i ghida pe elevi spre a obține performanțe net superioare. Îmi doresc fiecare persoană, înainte de a fi părinte, să aibă un curs de coaching adaptat parentingului astfel încât să-și poată ghida și educa copiii într-un mod cât mai sănătos. Îmi doresc în fiecare companie mare să existe un coach care să-i susțină pe angajați în mentalitatea orientată către succes și performanță.

Am visuri foarte mari, dar nu imposibile.

Vreau să creez un impact cât mai mare și să contribui la o schimbare majoră în bine. Știu că pentru a face acest lucru nu este de ajuns să lucrez doar cu oamenii înscriși la cursurile mele. Îmi doresc specialiștii pregătiți de mine să creeze la rândul lor comunități mari de oameni. Vreau să-i ajut pe acești viitori coachi pasionați să își construiască un business de succes pe nișa de piață pe care ei și-o aleg. Prin a-i ajuta pe acești oameni nu doar să devină coachi, ci și să construiască un business, înțeleg că pot ajunge astfel la cât mai mulți oameni.

Vino alături de mine și vom da un nou sens schimbării.        

Coaching-ul aduce conștientizare și responsabilizare în viața unui om

Oamenii au nevoie ca de aer de educație de calitate, eficientă. A fi un om educat nu înseamnă a fi o enciclopedie vie, pentru acest lucru există internet și specialiști, nimeni nu s-a născut învățat. Nu trebuie să le știi pe toate pentru a obține rezultate extraordinare. Un om educat este un om care obține rezultatele pe care și le dorește, lucrând cu propria gândire.

O schimbare poate fi făcută doar împreună. Iar acest lucru ne dorim noi, la Școala de Coaching. În activitatea noastră, deviza este simplă: Claritate. Acțiune. Rezultate. Din punctul nostru de vedere, nu poți crea un viitor extraordinar cât timp te gândești la un trecut nefericit și te concentrezi pe ce nu merge. Totul pleacă de la gândire. Omul devine ceea ce gândește. O atitudine pozitivă împreună cu acțiunea constantă creează realitatea pe care ți-o dorești.

Mai mult decât un proiect

Școala de Coaching își dorește să contribuie activ la educația oamenilor din România. Ne-am setat dorința de a face cât mai mulți oameni să devină conștienți de puterea pe care o au de a-și construi propria viață exact așa cum doresc. Viața unui om se schimbă atunci când acesta își schimbă gândirea. Prin coaching oamenii se dezvață de moduri de gândire neproductive, limitative și învață un nou mod de gândire care-i servește în îndeplinirea visurilor lor. Asta înseamnă educație: să obții rezultatele pe care le vrei. Este nevoie de o schimbare la nivel de mentalitate. Oamenii au nevoie să învețe cum să-și folosească eficient cel mai important instrument: propria lor minte.

Coaching-ul se axează pe viitor. La Școala de Coaching nu vei afla doar filosofie, ci vom pune în practică instrumente alternative de lucru cu oamenii. De la începutul cursului și până la final vei fi stimulat, provocat și îndrumat să-ți reorganizezi mindsetul într-unul pozitiv și productiv.

Conștientizarea declanșează schimbarea.    

TOP

    Vreau să mă înscriu la
    Curs de coaching acreditat

    Vreau să mă înscriu la
    Devino cea mai bună versiune a ta prin NLP